logo van Webburo Spring

Met deze website naar de Olympische spelen

Toen Sam bij ons kwam, liet hij er geen gras over groeien. Hij gaat naar de Olympische spelen in Parijs in 2024. Hij is een topper in de kite sport. Hij gaat als een komeet. Een top sporter die alles opzij zet om zijn droom te verwezenlijken. Net als wij bij Webburo Spring de toppers willen zijn in het ontwikkelen van de beste websites en webshops.

Categorie:
Website
Datum Live:

17 november 2021

Sam aben kitefoil olympische spelen 2024 portfolio horizontaal 2 webburo spring
Sam aben kitefoil olympische spelen 2024 portfolio horizontaal 1 webburo spring

Website kitefoil 2024

Prachtige portfolio website gemaakt als sponsoring voor Sam Aben. Nederlands trots voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs! Hij zal ons land waarschijnlijk als Kitefoiler vertegenwoordigen.

De website zit uiteraard vol met prachtige foto's en video's die Sam zelf kan koppelen en uploaden op de website. We hebben het systeem hiervoor zo opgezet dat alles gemakkelijk zelf aangepast kan worden, zonder handleiding. De klant heeft ons dus absoluut niet nodig bij het aanpassen van zijn website.

Daarnaast hebben we slimme technieken in de website geimplementeerd, waardoor hij snel door Google gevonden zal worden. Ook hier hoeft de klant zelf niets voor te doen. Alles gebeurt automatisch. Hier worden wij als techneuten erg blij van. Zorgen voor het gemak van de klant. Daarom wordt elk systeem op maat ontwikkeld, want niets is hetzelfde voor elke klant.

Sam is lid van Jumpteam Scheveningen.