logo van Webburo Spring

Mooie zachte website voor ademcoach

Voor Debbie mochten we een mooie zachte website ontwikkelen, die er professioneel en toegankelijk uitziet. Debbie was tijdens het proces zoekende naar wat het precies moest gaan worden. Een fijn proces om samen te doorlopen. Hier en daar wat frustratie, omdat we beiden niet precies wisten wat het moest gaan worden. Maar natuurlijk is ook deze website precies geworden wat de klant wilde hebben.

Categorie:
Website
Datum Live:

01 september 2022

Debbie dejong ademcoach portfolio horizontaal 1 webburo spring
Debbie dejong ademcoach portfolio horizontaal 2 webburo spring

Website ademcoach

Wat een prachtig proces was het ontwikkelen van deze website. Met de klant hebben we veel momenten gehad waarin we de gehele website bekeken en aanpasten aan de wensen van de klant. Tot in de kleine puntjes is alles aangepast.

Dat is eigenlijk het mooist van het ontwikkelen van een website: het proces van groei zien bij de klant. Bij de start van de website is er of wel of geen idee van wat er gemaakt moet gaan worden. Tijdens het ontwikkelen kan de klant continu de progressie zien en begint het eindproduct ook bij de klant te leven. Dan komen de ideeen om het toch net anders te doen dan bij aanvang gedacht werd.

Het eindproduct wordt zo altijd precies wat de klant (op dat moment) wil. En dat kan altijd natuurlijk weer aangepast worden.

Bij Debbie de Jong ondersteunt en begeleidt mensen in hun persoonlijke ontwikkeling waarmee ze dichter bij zichzelf mogen komen, doormiddel van systemisch coachen en ademwerk.

Gerelateerde Diensten

dienst standaardfoto van Webburo Spring

Website ontwikkeling

Altijd responsive en altijd goed

dienst standaardfoto van Webburo Spring

SEO