logo van Webburo Spring

Mooie corporate website voor QuoMare

Een top project om te mogen uitvoeren voor een professionele organisatie, die enorm aan het groeien is. Daarom voorbereid op de toekomst, met meer medewerkers en grotere projecten. 

Klant:

Quomare

Categorie:
Website
Datum Live:

01 februari 2020

Quomare portfolio webburo spring horizontaal 2
Quomare portfolio webburo spring horizontaal 1

Bedrijfswebsite voor Quomare

QuoMare was qua website toe aan de volgende stap. Een technisch goede website, die ervoor zorgt dat gemakkelijk nieuws, klanten, diensten, het team en industrieen uitgebreid kunnen worden. Dat was uiteraard geen probleem. Samen met de klant hebben we de diverse onderdelen meerdere keren doorgenomen, waarna we tot dit prachtige eindresultaat zijn gekomen.

We hebben recent onze website late maken door Webburo Spring. Naast dat de samenwerking goed verliep was het enthousiasme van Webburo Spring een groot pluspunt.We zijn zeer tevreden met onze website (www.QuoMare.com), en de ontwikkeling verliep soepel. Webburo Spring is altijd goed bereikbaar, en we kregen snel antwoord op onze vragen.

Deze bedrijfswebsite is ontwikkeld met Craft CMS 3, waardoor de gebruiker gemakkelijk zelf alles kan aanpassen en nieuwe teksten en foto's kan toevoegen.

Gerelateerde Diensten

dienst standaardfoto van Webburo Spring

Website ontwikkeling

Altijd responsive en altijd goed

dienst standaardfoto van Webburo Spring

SEO