logo van Webburo Spring

Een vindbare bedrijfswebsite laten maken

Een bedrijfswebsite moet aan veel eisen voldoen. Hij moet vooral:

  • overzichtelijk zijn
  • professioneel zijn
  • tonen waar het bedrijf voor staan
  • snel geladen worden
  • geen fouten tonen, want je kan maar 1 keer een eerste indruk achterlaten
  • alles vertellen over je bedrijf

Wij maken graag een website voor je die aan bovenstaande voldoet, maar zeer waarschijnlijk nog aan meer. We sparren graag met je om te zoeken naar wat de website voor je zou moeten doen, maar ook wat hij allemaal nog meer voor je zou kunnen doen. We hebben veel ervaring met grotere en ook kleinere bedrijven in zeer veel verschillende branches.

En zit je in een branche waar we nog geen ervaring mee hebben, dan duiken we ook daar in. We kijken bij je concurrenten en vergelijken je ideeen met die van ons. Zo komen we altijd tot een geweldig eindproduct.

Werkwijze voor het ontwikkelen van een nieuwe bedrijfswebsite

We werken anders dan veel van onze webbouw concurrenten. In veel opzichten. De meest opvallende verschillen zijn:

  • we ontwikkelen de bedrijfswebsite samen met jou. Niet letterlijk samen, maar we hebben regelmatig contact tussendoor. Geen lange gesprekken. We ontwikkelen de website op een testomgeving waar je toegang tot krijgt. Hierdoor kun je dagelijks meekijken naar de vorderingen die we maken. Als je iets ziet wat je niet bevalt, of wat je toch net anders wilt, dan stuur je even een mailtje of appje, of je belt even. Dan kunnen we wat aanpassen en weer verder gaan. Zo komen we altijd tot een eindproduct, dat meestal nog mooier en beter wordt dan we beiden hadden kunnen bedenken.
  • we ontwikkelen je bedrijfswebsite helemaal op maat. Veel concurrenten ontwikkelen websites met systemen als Joomla of WordPress. Daarmee krijg je veel te veel. Je gebruikt maar ongeveer 10% van zo'n hele bedrijfswebsite. Dat betekent dat het systeem groter en trager wordt, maar zeker ook minder gebruiksvriendelijk. Veel van onze klanten stappen juist over van WordPress naar een systeem op maat, gemaakt in Craft CMS. Dat zorgt namelijk voor rust en overzicht. Je hoeft alleen maar veldjes in te voeren die er toe doen. Je foto's worden op maat geknipt, de website is snel en je hebt geen handleiding nodig.
  • we ontwikkelen je bedrijfswebsite met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onze medewerkers zijn bijna allemaal mensen die tot voor kort geen kans hadden/kregen op de arbeidsmarkt. Zij hadden een zogenaamde "afstand tot de arbeidsmarkt". Wij geven ze een kans. Voor henzelf, maar ook voor de maatschappij. De meeste mensen hebben alleen wat zelfvertrouwen nodig en waardering. Allemaal hebben ze een rugzakje, waardoor het tot nu toe niet gelukt is om werk te vinden. Ze mogen ons bedrijf gebruiken als springplank. Uiteraard mogen ze ook blijven. Ze hebben allemaal al wat programmeerervaring als ze hier komen. We leiden ze op en begeleiden ze tijdens hun werk. We zorgen er uiteraard voor dat je bedrijfswebsite helemaal tip top in orde is als hij wordt afgeleverd. Daar hoef je je geen zorgen over te maken.

Dit zijn een paar verschillen met onze concurrent. Kom zeker een keer vrijblijvend kennismaken met Webburo Spring en voel dat het ook anders kan.