logo van Webburo Spring

Laat de gratis SEO check doen

Met deze check zie je van elk onderdeel op je website of dit verbeterd kan worden. Snel een uitstekend inzicht in je website.

Gratis een globale check om even aan ons te proeven

Waarom een SEO check?

De SEO check laat in verschillende onderdelen zien wat er verbeterd kan worden aan de inhoud of aan de techniek van je website. De inhoud kun je vaak zelf aanpassen. Sommige technische onderdelen ook.

De overige zaken kunnen wij voor je uitvoeren, of je laat ze door je huidige webbouwer voor je uitvoeren. We kunnen vooraf een goede inschatting maken van de benodigde tijd.

De GRATIS intro check geeft je snel inzicht in de mogelijke verbeteringen

Je ziet direct waar we je bij kunnen helpen. Je zit nergens aan vast.

Specificaties GRATIS SEO check

Dit is wat we voor je doen:

 • GRATIS en voor niets
 • Vrijblijvend
 • Technische staat van je website
 • Inhoudelijke staat van je website
 • Verbeteringen kun je zelf doen of laten uitvoeren
 • Daarna kunnen we uitgebreid onderzoek doen of een zoekwoorden onderzoek

Laat je website of webshop compleet controleren!

Website seo zoekmachine optimalisatie check

Heb je je website wel eens laten keuren door een onafhankelijk bureau? Webburo Spring heeft uitgebreide tools om je website te testen op het gebied van vindbaarheid. Met onze tools controleren we op je website (onsite) en buiten je website (offsite) of er dingen zijn om te verbeteren. We maken een overzicht van wat er te verbeteren valt en wat er al wel goed is op je website: "Zoekmachine optimalisatie (SEO)".

Aan de hand van dit overzicht kun je besluiten om verbeteringen te laten aanbrengen. Dit kun je per klein onderdeel laten uitvoeren, of in 1 keer alles laten uitvoeren. Dat mag je uiteraard door ons laten uitvoeren. Je kunt ook leren wat je nu al zelf kunt doen. Kom langs bij ons Gratis SEO Spreekuur.

Het uitvoeren van het standaard onderzoek kost € 750,00.

We kunnen met onze tool voorafgaand aan de werkzaamheden een 0-meting uitvoeren en een tijdje na de aanpassingen nogmaals. Daarmee kunnen we samen checken of de werkzaamheden het gewenste resultaat heeft behaald.

Waar controleren we je website op?

 • Titels, omschrijvingen, H1-H6 tags en grootte van de pagina
 • HTTP Status Code, invulling van meta tags
 • Scan naar afbeeldingen met een grote omvang, zonder titel of alt attributen
 • Technische SEO optimalisatie test
 • Externe en interne links
 • Snelheid voor gebruiksvriendelijkheid op desktop en mobiel
 • Controle van hoe je concurrenten het doen

Website Optimaliseren

Je website moet technisch goed in elkaar zitten. Of je klanten nu consumenten of bedrijven zijn, iedereen gebruikt het internet om diensten en producten te zoeken. Met onze deskundige optimalisatie tool, kun je je website hoger in de zoekresulaten krijgen van Google en andere zoekmachines. Hoe hoger je staat hoe meer je verkoopt. Wist je dat de meeste mensen hun product of dienst kopen bij een bedrijf wat op de eerste pagina staat in hun zoekresultaten? Vindbaarheid is dus heel erg belangrijk!

Je website optimaliseren voor Google

Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Het is dus logisch, dat je juist bij Google goed wilt scoren. Wij hebben erg veel ervaring om je website goed te laten scoren bij Google. Wij geven geen garanties af dat je website op de eerste pagina met zoekresultaten komt. Dat kunnen we namelijk heel makkelijk, door woorden te kiezen waar niemand op gevonden wil worden. Wij geven de garantie dat we ons uiterste best doen om je vindbaarheid te verhogen. Ben je benieuwd naar voorbeelden van klanten die we geholpen hebben? Kijk hier even naar een lijstje van onze SEO klanten!

Een website goedkoop optimaliseren voor zoekmachines?

Je hoeft niet bang te zijn voor hoge kosten van website (SEO) optimalisatie. De kosten zijn zeer behapbaar, doordat we niet alles in één keer hoeven uit te voeren. En daarnaast verdient je investering zich snel weer terug. Bij iedere bezoeker die extra binnenkomt, wordt de kans groter dat je meer verkoopt. Elke dag weer. Dit zijn dan ook nog eens bezoekers die gezocht hebben op de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden.

Ken je die SEO specialist met die gave schoenen?

Ben je op zoek naar die SEO specialist met die gave schoenen?

Kunnen we verder helpen met je website verbeteren?

Ja, we helpen je graag met een uitgebreide Website SEO check