logo van Webburo Spring

Mooie tentoonstelling voor kunstschilder

Een heerlijk project om samen met Cornelis te doorlopen. Hij wist precies wat hij wilde. Dit gaf soms wat verschillen van inzicht, maar zorgde er voor dat we beiden het beste uit de ander haalde om er zo'n prachtige website van te kunnen maken.

Klant:

Cornelis de Koning

Categorie:
Website
Datum Live:

01 juni 2022

Cornelis de Koning Helmantel Portfolio Webburo Spring horizontaal2
Cornelis de Koning Helmantel Portfolio Webburo Spring horizontaal1

Website kunstschilder

Met veel trots presenteren we de nieuwe website van een geweldig kunstenaar: Cornelis de Koning.

Onze intensieve samenwerking heeft geleid tot een prachtige website. Een schilder heeft namelijk oog voor details. Zo fijn om met een perfectionist samen te mogen werken aan zijn nieuwe online visitekaart

We hebben een website ontwikkeld die helemaal past bij zijn stijl van schilderen. De schilderijen staan centraal en de website is er puur voor de decoratie. De schilderijen lijken bijna foto's, zo mooi zitten ze in elkaar. Cornelis heeft een aparte sectie in zijn werken in "Helmantel-stijl". Helmantel is ook een Nederlandse schilder van zeer realistische stillevens.

De website is zo ontwikkeld dat hij zelf de teksten en foto's kan aanpassen en gemakkelijk nieuwe onderdelen kan toevoegen. Dit is wat we graag doen, zodat wij ons puur op de techniek kunnen richten.

De website zou de komende periode vindbaar moeten worden op "Schilderij Helmantel" en uiteraard op zijn eigen naam. Dat lukte overigens meteen de eerste dag al.

Gerelateerde Diensten

dienst standaardfoto van Webburo Spring

Website ontwikkeling

Altijd responsive en altijd goed

dienst standaardfoto van Webburo Spring

SEO