logo van Webburo Spring

Maak ook een stadswandeling in Gouda

Met dit bedrijf kun je prachtige stadswandelingen maken. Onder begeleiding van echte Gouda kenners, kom je op de mooiste plekjes van Gouda. Met fijne humor en heel veel kennis heb je een fijne dag. Zo voelde het voor ons ook tijdens de ontwikkeling van de website. De klant wist precies wat hij wilde en leidde ons door zijn wensen. Wij hebben onze technische kennis mogen gebruiken om het bestelsysteem zo gemakkelijk mogelijk te maken voor deze specifieke website.

Klant:

Stadswandelingen Gouda

Categorie:
Website
Datum Live:

18 februari 2020

Stadswandelingen gouda portfolio webburo spring horizontaal 2
Stadswandelingen gouda portfolio webburo spring horizontaal 1

Prachtige nieuwe website voor Stadswandelingen Gouda

Het bouwen van deze website was een waar feestje. In nauwe samenwerking met de eigenaar Dhr. Van Oel, hebben we deze website ontwikkeld. Samen gekeken naar welke onderdelen er in moesten komen, samen gezocht naar een mooi uiterlijk en daarna ook samen de puntjes op de i gezet.

Regelmatig overleg zorgt er voor dat de website precies wordt wat de klant verwacht. Tussendoor wat kleine stukjes bijsturen vanuit de klant of vanuit ons, zodat het ook voor de eindklant uiteindelijk een website wordt om snel een wandeling te boeken.

Eind vorig jaar liepen we de "hofjes en steegjes" wandeling. Ook al wonen we al tientallen jaren in Gouda, veel van de plekjes hadden we nog niet ontdekt.

Webburo Spring is een no nonsens organisatie die verstand van websites en seo instellingen heeft. De platte organisatie, de snelle reacties op vragen en/of aanpassingen is een verademing.

Webburo Spring raad ik iedereen aan, ook voor de startende ondernemer.

StadswandelingenGouda

Gerelateerde Diensten

dienst standaardfoto van Webburo Spring

Website ontwikkeling

Altijd responsive en altijd goed

dienst standaardfoto van Webburo Spring

SEO