logo van Webburo Spring

Heerlijk technische site met complexe onderdelen

Taxi One is al zo'n tien jaar klant bij Webburo Spring. We mochten voor Remko de nieuwe website ontwikkelen voor zijn grootste dienst, de taxi. We bedachten samen met hem een systeem waarbij de klant een taxi kan boeken en direct online al kan afrekenen. Geen gedoe meer in de taxi. Gewoon boeken, betalen en gaan. En zo simpel is het geworden. Met een complexe rekenmethode die we voor hem uitwerkten in een gemakkelijk bruikbaar systeem.

Klant:
Taxi One
Categorie:
Website
Datum Live:

29 maart 2021

Taxi one portfolio webburo spring horizontaal 2
Taxi one portfolio webburo spring horizontaal 1

Website met prijsberekening

Voor Taxi One uit Gouda hebben we diverse websites en modules ontwikkeld. De websites zijn https://taxi-onezoetermeer.nl/, https://taxi-one.nl/ en https://www.spoedkoeriergouda.nl/. De verschillende sites worden gevoed uit 1 hoofdwebsite.

De websites zijn voorzien van een berekenmodule waarmee Taxi One zelf kan bepalen hoe de prijs berekend wordt. Dit kan door in verschillende rangen te rekenen, met verschillende vervoersmiddelen en verschillende prijzen voor aanrijden en meerijden. Een prachtig systeem om te mogen ontwikkelen. Uiteraard kan de klant via iDeal betalen. Dit is niet noodzakelijk, dus er mag ook in de taxi betaald worden.

Werken voor Taxi One was een feestje. De eigenaar weet zeer snel te schakelen bij vragen en zelf ook regelmatig vragen te stellen die ons weer triggerder om het systeem nog mooier te maken. Door deze prachtige samenwerking is de website mooier geworden dan wij vooraf hadden bedacht.

We hebben de websites ook allemaal voorzien van verschillende SEO technieken, waardoor de zoekmachines niet om de websites heen kunnen. Over een paar weken kunnen we zien wat het precieze effect is op de vindbaarheid.

Deze module kunnen we ook in gaan zetten voor het berekenen van de prijs van een koeriersdienst of ander transport.

Gerelateerde Diensten

dienst standaardfoto van Webburo Spring

Website ontwikkeling

Altijd responsive en altijd goed

dienst standaardfoto van Webburo Spring

SEO