logo van Webburo Spring

Een boek bestellen met een feestje

Als je echt een boekenfeestje wilt, dan bestel je voortaan je boeken bij bestelbijdeauteur.nl. Als je rechtstreeks bij een auteur je boek bestelt, dan is de kans groot dat je boek mooi wordt ingepakt, je er wellicht een cadeautje bij krijgt of dat het boek door de auteur zelf wordt gesigneerd. Je weet dan ook zeker dat het geld wat je besteed aan het boek, allemaal ten goede komt aan de auteur zelf.

Klant:

Bestel bij de auteur

Categorie:
Platform
Datum Live:

12 februari 2024

Bestel bij de auteur rechstreeks boeken kopen portfolio webburo spring horizontaal 2
Bestel bij de auteur rechstreeks boeken kopen portfolio webburo spring horizontaal 1

Een boek bestellen met een feestje

Het ontwikkelen van dit systeem was ook een waar feestje. De eigenaars van dit boekenplatform doen er namelijk alles aan om het voor auteurs zo gemakkelijk mogelijk te maken om hun boek te verkopen. Zonder abonnement, zonder hoge kosten, met veel publiciteit, veel mooie diensten om het platform heen. Alles voor de auteurs.

En dat is precies waar we als Webburo Spring voor staan: alles voor de klant.

Gemak is van het grootste belang voor dit soort systemen. Als het te complex is, komen er geen nieuwe klanten. En als er geen auteurs op de website staan, dan komen er geen lezers om de boeken te kopen. Het systeem is dus ontwikkeld met een gemakkelijk systeem om je zelf aan te melden en boeken te plaatsen. Alles op maat.

Wat kunnen we voor jou doen?

Gerelateerde Diensten

dienst standaardfoto van Webburo Spring

Webshop ontwikkeling

dienst standaardfoto van Webburo Spring

Website ontwikkeling

Altijd responsive en altijd goed

dienst standaardfoto van Webburo Spring

SEO