logo van Webburo Spring

Een platform voor ondernemers die het verschil maken

Iedereen wil het verschil maken. Maar slechts enkelen willen het verschil maken op sociaal, maatschappelijk niveau. Bij Verschil in Zaken is men op zoek naar mensen die een gat in de maatschappij willen vullen, naast een gat in de markt. Dat is natuurlijk precies waarom wij zelf hier graag aan mee werken. 

Categorie:
Platform
Datum Live:

25 oktober 2021

Verschil in zaken portfolio horizontaal 2 webburo spring
Verschil in zaken portfolio horizontaal 1 webburo spring

Online vindbaar platform

Voor Verschil in Zaken hebben we een prachtig en krachtig online platform ontwikkeld. Met als doel om verschilmakers een online en offline platform te geven om hun ambities bekendheid te geven, hebben we dit systeem ontwikkeld in nauwe samenwerking met de klant.

Het systeem is gemakkelijk in gebruik, ook door de verschilmakers, die zelf evenementen, blogs en boeken aan het systeem kunnen toevoegen. Door veel interne links wordt de website uitstekend geindexeerd door zoekmachines en is het voor bezoekers ook heerlijk snuffelen in al het aanbod op de website.

Verschil in Zaken zet de schijnwerper op mensen met goede ideeën, zodat die gevonden worden door andere mensen met wie ze kunnen samenwerken. Zodat ze nog beter verschil kunnen maken. Verbinding, gecombineerd met diepgang en plezier.

Als ik dat zie gebeuren dan voel ik: hiervoor ben ik in de wieg gelegd

Gerelateerde Diensten

dienst standaardfoto van Webburo Spring

SEO

dienst standaardfoto van Webburo Spring

Website ontwikkeling

Altijd responsive en altijd goed