logo van Webburo Spring

Uitgebreide webshop met geweldige kwaliteit Mexicaanse kleding voor Karani Art Nederland

Voor Karani Art Nederland hebben we deze webshop ontwikkeld. Er zijn veel onderdelen die we op maat hebben ontwikkeld, zoals het systeem waarbij ze in de winkel gemakkelijk het bestelde artikel kunnen vinden: Kast, Plank, Plek. Per product kan dit ingevuld worden en hiervoor wordt bij iedere bestelling direct een orderpicklist gemaakt. Een heerlijke opdracht voor klanten die het beste voor hun klanten willen. En dat is te merken aan de kwaliteit producten die geleverd wordt.

Klant:

Karani Art Nederland

Categorie:
Webshop
Datum Live:

01 november 2023

Mexicaanse kleding karaniart webshop Portfolio horizontaal1
Mexicaanse kleding karaniart webshop Portfolio horizontaal2

Webshop voor Mexicaanse kleding

De webshop is ontwikkeld in Craft Commerce, waarbij diverse aanpassingen zijn gemaakt. Zo hebben we de verschillende soorten varianten ingebouwd, is per product aan te geven wat de kast, plank en plek is waar het product gepakt kan worden, worden aparte mails verstuurd na verschillende handelingen en wordt in Klarna meegegeven wat de track en trace code is. Hierdoor weet de klant altijd waar zijn bestelling is.

We hebben uiteraard ook zelf besteld en zijn super tevreden over de kwaliteit van de shirts. De opdruk is prachtig, vol van kleur en elk shirt is op een aparte manier gemaakt. Soms geverfd, soms geborduurd, of een mix ervan of met nog hele andere technieken. Wij zijn nog niet uitgekocht in ieder geval!

Gerelateerde Diensten

dienst standaardfoto van Webburo Spring

Webshop ontwikkeling

dienst standaardfoto van Webburo Spring

SEO