logo van Webburo Spring

Aan meetinstrumenten gekoppelde website

Toen Sebastiaan bij ons kwam, gingen onze ogen glinsteren. Hij wilde een website en een online systeem in één. Dat is al top om te ontwikkelen. Maar het werd nog mooier. Hij wilde externe mini computers die bij CV ketels de temperatuur meten. Geweldig. En dan ook nog dat die mini computers hun data naar de centrale website sturen. Niets mooier dan een grote technische uitdaging. Samen op zoek naar de grens van wensen en mogelijkheden. Uiteraard is het gelukt!

Klant:

Jorrin Control

Categorie:
Complex systeem
Datum Live:

01 maart 2021

Jorrin Control CV Monitoring Portfolio horizontaal1
Jorrin Control CV Monitoring Portfolio horizontaal2

CV monitoring systeem

Voor Jorrin Control hebben we een website systeem ontwikkeld in combinatie met een aan hardware module die CV Ketel systemen kan monitoren.

Jorrin Control levert installatie beheerunits die een storingsmelding van een CV ketel meteen doorgeeft. De beheerunit kan op afstand worden gebruikt: metingen kunnen op elke plek worden uitgelezen. Eventuele storingen aan een ketel worden hierdoor eenvoudig geconstateerd en vervolgens op locatie onderzocht.

Zodra een ketel een storing aangeeft, wordt deze zichtbaar op de Jorrin Control installatie beheerunit en wordt een sms en e-mail verstuurd. Omdat de storing niet direct tot problemen leidt, kan een installateur het onderhoud van de ketel gewoon mee in het reguliere planning.

Jorrin Control kan zelf modules configureren en verkopen aan installateurs. De modules kunnen door de klant zelf gedupliceerd worden met de door ons geleverde handleiding en ook kan de klant zelf de modules in de website aanmelden en koppelen. In Jorrin Control kan de installateur bekijken of de druk en temperatuur voldoen aan de standaarden. Hiermee kunnen zelfs voordat er echt iets mis is, gezien worden dat er een reparatie wordt ingepland.

Gerelateerde Diensten

dienst standaardfoto van Webburo Spring

Website ontwikkeling

Altijd responsive en altijd goed

dienst standaardfoto van Webburo Spring

SEO