logo van Webburo Spring

Te veel tijd kwijt aan een website die niets oplevert?

Ben je ook zoveel tijd kwijt aan je website? En levert hij nog steeds veel te weinig op? Veel bedrijven hebben daar last van. De website is veel te complex om even aan te passen. De foto's willen nooit precies op de juiste manier getoond worden. En hoe plaatste je ook al weer dat nieuws op de website.

Eindelijk heb je even tijd om aan je website te werken. Of in ieder geval, je neemt er nu even tijd voor. Je had ook andere dingen kunnen doen die direct geld opleveren. Maar ja, je website moet ook aangevuld worden, want anders komen er geen nieuwe klanten binnen. Je zit er klaar voor, je logt in en...... ja hoe ging dat ook al weer.

Je bent de weg kwijt in je website. Ja, je moest een nieuwe pagina maken, toch? Of zat het nieuws ergens anders? Oh ja, bij pagina's en dan een categorie er aan koppelen. En dan een foto uploaden. Mmmmmm.

Een website hoort makkelijk te zijn

Bij Weburo Spring vinden we dat het juist makkelijk moet zijn om je website aan te passen. We bouwen websites op maat, wat betekent dat je alleen maar die onderdelen ziet die je nodig hebt. Heb je alleen boeken, nieuws en tekstpagina's, dan heb je alleen die onderdelen in je website. En als je dan een boek wilt toevoegen, dan heb je alleen maar velden waarmee je zo'n boek op je website kunt invullen, dus bijvoorbeeld een titel, aantal pagina's, prijs, korte omschrijving en een foto.

Dus nooit meer nadenken hoe je dat ook al weer moet doen. Nooit meer tijd kwijt aan zaken waar je eigenlijk geen zin in hebt. Geen tijd meer verspillen. Wij zorgen voor de website die wel geld oplevert en die geen tijd kost.

Je hebt er geen handleiding bij nodig. Die krijg je dus ook niet. Wij zijn er van overtuigd dat je die niet nodig hebt.