logo van Webburo Spring

Webburo Spring als sociale onderneming

Webburo Spring als sociale onderneming van Webburo Spring
  • Categorie:

    Algemeen

Uiteraard blijft de kwaliteit van de software net zo goed, of wordt zelfs beter dan hij al was.

Webburo Spring als Sociale onderneming!

(Bijna) al onze medewerkers hadden een afstand tot de arbeidsmarkt, voordat ze bij ons kwamen werken. René maakt(e) thuis van dichtbij mee dat mensen met Autisme gemakkelijk buiten de maatschappij geplaatst worden, omdat ze even niet meekomen in het bedrijf of zich niet gemakkelijk kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden.

Dit heeft er voor gezorgd dat hij graag wil laten zien dat een bedrijf met alleen maar met deze medewerkers rendabel en zelfs winstgevend kan zijn. Dit moet de maatschappij vertellen, dat het in elk bedrijf mogelijk moet zijn om minimaal 1 persoon met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen.

René merkt dat het fijn is om deze mensen aan werk te helpen. Ze weten vaak heel goed waar en wanneer ze hulp nodig hebben in hun werkproces. Daarnaast zijn ze super gemotiveerd om te mogen werken. Eindelijk geeft iemand ze een kans.

Uiteraard blijft de kwaliteit van de software net zo goed, of wordt zelfs beter dan hij al was.

Dus... wil je een website die voor je werkt? Maak een afspraak via ons telefoonnummer: 0182-205020 of kijk ter inspiratie op onze website voor websites die het gewoon doen:
https://bit.ly/3YtvcJQ

#WebburoSpring #Gouda #VindbareWebsites #WebsiteSEOcheck #Webshops #ConversieVerbeteren #Websites #ZoekmachineOptimalisatie #SEO #Websitescan