logo van Webburo Spring BV

Wil je zo snel mogelijk de nieuwe webshop uitzetten?

Wil je zo snel mogelijk de nieuwe webshop uitzetten? van Webburo Spring BV
  • Categorie:

    Webshops

Een groter compliment kun je als website bouwer niet krijgen. Mijn klant vroeg om zijn nieuwe webshop zo snel mogelijk offline te halen.

Ja bizar hè? Voor DeDuurzametuin.nl doen we sinds bijna een jaar het onderhoud van de al een flink aantal jaren draaiende Wordpress webshop. De site doet het best goed. Zeker nu we hem verhuisd hebben naar zeer snelle hosting bij @KaVos.

Afgelopen maanden hebben we afgesproken dat we een nog beter draaiende shop zouden gaan ontwikkelen bij @Webburo Spring. Een Mini webshop, speciaal voor EM producten. Dat is een klein assortiment van de al draaiende Duurzametuin. Sinds een maand zijn we daar mee bezig. Volledig op maat. Met de eigenaar bespreken we welke onderdelen er op de shop getoond moeten worden, hoe het afreken proces precies gaat en ook hoe de producten naar de klanten verzonden moeten worden. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen. Dit is toch precies wat de eigenaar wil.

Ja, en dat klopt inderdaad helemaal. Elke webshop die we ontwikkelen, voegen we meteen toe aan Google analytics en Google Search Console, zodat hij geen tijd meer nodig heeft om gevonden te worden na lancering. In dit geval ging het een beetje te snel. De nieuwe webshop, die nog niet eens helemaal SEO geoptimaliseerd is, die nog geen foto’s heeft en dus ook daarop niet goed gevonden kan worden, die nog precies dezelfde teksten heeft als de oude shop, ja die shop, die wordt nu al beter gevonden dan de oude shop.

Ja, mijn verbazing was ook groot. Hij komt nu al hoger in Google, terwijl er geen linkbuilding is gedaan. Het bestelproces is helaas nog niet klaar, dus we moeten hem inderdaad maar tijdelijk offline halen.

Wil jij ook een webshop die té goed werkt? Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek. Wie weet kunnen we iets voor je betekenen.

Dank je wel Sjaak, dat ik dit verhaal mocht delen.

Wil je ook een webshop die té goed werkt?