logo van Webburo Spring

7 Belangrijke vragen over het laten maken van een website voor makelaars

7 Belangrijke vragen over het laten maken van een website voor makelaars van Webburo Spring
  • Categorie:

    Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Ben jij een makelaar die zijn online aanwezigheid wil verbeteren? Dan is het laten maken van een nieuwe website een slimme zet! Maar waar begin je?

1. Wat zijn de kosten voor het laten maken van een makelaars website?

We hanteren betaalbare en transparante prijzen! De kosten voor een website variëren. Bij Webburo Spring krijg je standaard al een gedetailleerde offerte. Geen verborgen kosten. Voor makelaars hebben we een prefab systeem ontwikkeld. Die kun je huren, inclusief alles.

2. Hoe lang duurt het om een makelaars website te ontwikkelen?

Je bent zeer snel online! De ontwikkeling van een website duurt gemiddeld 6-8 weken, afhankelijk van jouw specifieke wensen. Maar het makelaars systeem hebben we al klaar staan voor je. Alleen nog je logo toevoegen en de kleuren instellen.

3. Kan de website geïntegreerd worden met vastgoedmanagementsoftware?

Efficiënte integratie! Ja, integratie met jouw vastgoedmanagementsoftware is zeker mogelijk. Dit bespaart tijd en zorgt voor een soepel werkproces. Je hebt alles wat je nodig hebt op één plek, zonder gedoe.

4. Is de website mobielvriendelijk en SEO-geoptimaliseerd?

Altijd vindbaar en gebruiksvriendelijk! Jazeker! Jouw website wordt volledig mobielvriendelijk en SEO-geoptimaliseerd. Dit betekent dat meer potentiële klanten je website zullen vinden en een prettige ervaring hebben, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

5. Kan ik zelf inhoud toevoegen of aanpassen?

Eenvoudig en flexibel! Je krijgt een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem) waarmee je gemakkelijk inhoud kunt toevoegen en aanpassen. Dit geeft jou de flexibiliteit om je website actueel en relevant te houden.

Bekijk hier onze prefab makelaars site

6. Welke garanties en ondersteuning bieden jullie na de oplevering?

Altijd ondersteuning! Bij Webburo Spring krijg je snelle ondersteuning en garantie op alle diensten. Mocht je tegen problemen aanlopen, dan staat er altijd iemand klaar om je te helpen.

7. Hebben jullie ervaring met websites voor bedrijven?

Ervaren in veel! Webburo Spring heeft ruime ervaring met het bouwen van websites voor allerelei soorten bedrijven. We begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen in jouw branche, wat zorgt voor een website die perfect aansluit bij jouw doelstellingen

Conclusie

Het laten maken van een nieuwe website voor je makelaarskantoor is een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt. Met de expertise van Webburo Spring krijg je een website die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en effectief. Begin vandaag nog en zie hoe jouw online aanwezigheid groeit!